PR CUAET
-
Нажаль, тиша .
-
Едмонтон, ми 6.01 подавали документи
-
Я не отримала ще, Едмонтон. У вас яке консульство?
-
Чесно кажучи ,мені здається що це нічого не значить . Ноуст одне ,імейл інший . А по факту видасть Etobico 😂 Це як в пісні “He deals the cards to find the answer The sacred geometry of chance The hidden law of a probable outcome The numbers lead a dance”
-
Триндець. Сьогодні з 11-30 по 17-45 намагався подати аплікацію на атлантичну номінацію. По 15-20 хвилин відкривало наступний розділ, вантажило документи 3 мб розміром по 40 хвилин((. Кілька разів при переході на наступний розділ вибивало помилку і типу повідомлення ДОКУМЕНТ НЕ ЗАВАНТАЖЕНО. Назад я вже не повертався((. Зробив помилку в анкеті про дружину - залишив їй гендер ЧОЛОВІК(((. І в кінці перед САБМІТ схоже вибрав не той тип воркперміту - потрібно було OTHER, а я вибрав POST GRADUATE OPEN((. Це ппц? Якщо якісь документи не завантажилися - буде запит на досилку? Чи відмовлять? Як бути з гендером дружини?(((
-
Подаєм зараз багато в кого перміт до 2027 року , і є ситуації , коли це другий перміт. Погодження надають до кінця січня 2028. Завтра поділимось кейсами Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту 📧[email protected] Або в приватні в телеграм @alissapavlenko ПОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT/VISITOR RECORD/STUDY PERMIT/VISA EXTENSION ‼️Всі ваші документи подають юристи з досвідом в міграційній сфері від 14 років ‼️