PR CUAET
-
17.11 - Подача Январь - aor и био 1.11 - запрос милитари 6.11 - eligibility и запрос финансы 24.01 - medical passed (какую-то старую засчитали, новой не просили) ?.02 - с кабинета исчезло медикал. Надеюсь, к final decision. Я так понимаю у всех рано поздно апдейт по медицине просто исчезает?
-
Дякую! Значить заповнюю як від нього… опитувальник так само як і від себе…. Нічого не вказувати що хтось за когось подає… просто форми на нього заповнити і загрузити… зрозуміла. Ще раз дякую.
-
Не питайте. Йому відписало консульство, що приймуть
-
Якраз дуже добре читала про програму
-
Зрозуміло, знайомі казали то дуже достовірна інформація 😆 і беззаперечні факти звісно Людям не дали громадянство за поїзду до України, ну звісно Дорослі люди не сприймають все почуте за чисту правду, люди знаєте можуть брехати щей як Знайомі казали 🤦♀️😆
-
вітаю. отримала перший портал, але наразі не в Канаді і повернусь лише через три тижні. звісно відповіла по шаблону, вказала коли назад повернусь і додала провсяк випадок зворотній квиток. чи достатньо цього наразі, чи краще ще написати письмо-пояснення чому не в країні? і що буде далі. як повернусь - дати їм про це знати, чи система сама зафіксує і вони мені надішлють мейл?
-
Добрий вечір! Підкажіть, може, вже писали про це, але не можу знайти. Робила витяг через Дію, але йому вже більше року, раніше він був із підписом. Зараз хотіла оновити, але він уже не підписаний. Чи буде такого достатньо з перекладом чи ні. І чи треба завіряти у консула. Цікавить для програм PNP
-
Про яке «воззʼєднання» ви кажете? Подавати по спонсорству? Так, просто вкажіть в ЕЕ що чоловік не потребує ПР, але вказувати чоловіка обовʼязково Пс спонсорство то головна біль, особисто я радила б йти разом, але вибір ваш
-
Дівчата, пожалійте. Таке важке життя зараз. Хоч тут давайте без негативу пліз.
-
Тобто школу вписали в education?