PR CUAET
-
Доброго ранку,я щодо pr по гум програмі,якщо я не маю офіційну роботу,чи підійде письмо від агенства?бо працюю за кеш,що люди роблять в такому випадку?Чи це не варіант?
-
@Julia1091
-
Большое спасибо
-
Якщо NOC 72429 не є регульованою професією в Альберті і не вимагає ліцензії, то краще не позначати клітинку «I met the requirements to practice in a regulated occupation in Alberta» у анкеті EOI. - Ця клітинка стосується регульованих професій, де потрібна офіційна сертифікація або ліцензування. @OstapBosak підтвердь чи спростуй будь ласка Дяка
-
Добрий ранок. Можливо хтось допоможе. Син навчається в університеті з минулої осені, вчиться , як domestic. Має WP, при вступі в університет йому сказали що цього достатньо і SP не потрібно. На його WP немає помітки, що він не має права вчитися ( ходили до імміграційного консультанта, вона сказала, що не бачила такого WP ще), WP виданий в жовтні 2022. Зараз хочемо подавати на продовження WP та на SP. Читаю, що потрібні кошти на рахунку, в нас їх немає, але маємо mortgage на будинок і PR. Син не має PR. Яка ймовірність того, що відмовлять в SP? Можливо, ми можемо додати ще якісь документи при подачі на SP? Дякую.
-
Чекаєте що саме? Скасування +50 за ЛМІА сплановано на весну 2025, який саме день і місяць не відомо
-
Канадська освіта: Тип освіти: - Коледж або технічний інститут (certificate, diploma, advanced diploma). - Університет (bachelor’s, master’s або PhD). Вимоги по часу: - Програма повинна тривати мінімум 8 місяців (academic year). - Очне навчання (full-time) в Канаді – дистанційне або часткове навчання не дасть балів. Брейкдаун: - 1 рік навчання (8+ місяців) – 15 балів - 2 роки або більше – 30 балів Освіта має бути здобута в закладі, який має право видавати Designated Learning Institution (DLI) credentials.
-
Все залежить від того, що Ви цим хочете показати. Для Канади важлива офіційність та законність Ваших дій. Якщо Ваша робота законна, Вас подають у бухгалтерських звітах ті, хто Вам платить, то нормально. Знаєте, мій чоловік підробляв у вихідні на будівельну компанію, і йому за кожні вихідні приходила платіжка з нарахованою сумою і сплаченими податками. Та й за рік звіт для податкової теж прийшов. Якщо Ви йдете як самозайнята особа, то все це мають підтверджувати папери про отримані гроші та сплачені податки. Можна подаватися і не працюючи взагалі, все залежить від конкретного кейсу, на чому будується і які є сильні фактори.
-
Весла сушити нетреба))) Федеральна програма більш стабільна ніж провінційні «Останній вагон» було про ЛМІА +50
-
Подавався по 11100, працював аудитором в Україні і на першій роботі тут. Зараз financial reporting analyst. CPA в процесі, але ще абсолютно на початковій стадії. Цей нок єдиний який відповідає обовязкам які я виконую і виконував + у референс летері всеодно вказано кваліфікації які максимально наближені до cpa.
-
Доброе утро. Хотела написать мой случай с укрпоштой. На паспорт подавала 17.01.25. 18го оплатила 256грн и сразу же пришла квитанция и трек номер на пошту. Скинула чек и заяву в консульство (конечно же до сих пор никто не ответил). Вчера вспомнила про тот трек номер. Зашла на сайт укрпошты проверить, и оказывается мой маспорт в пути до консульства. Кто оформил укрпошту, - проверяйте трек номер!
-
Ні, нічого не писала. Мені так два рази на мене і на чоловіка приходили листи з посольства з ранішими слотами. Приходили десь через 3-4 тижні після сабміту DS форми. В серпні тільки подали DS, бронювали слот аби який (на через рік). В серпні ж отримали лист від посольства, і я потрапила на інтервʼю в січні. Вже з візою.
-
загалом, виглядає не дуже. недарма всі імміграційні програми вимагають офіційну роботу НЕ на себе. у вашому випадку, якщо теоретичний клінінг, то оформити місцевий фоп і з ним показувати що ви надаєте послуги, можна додати, що нестача такого роду послуг в регіоні, але податкова сторона найбільш важлива