PR CUAET
-
Написали вам
-
-
Ось такий формат ми беремо
-
Привіт всім! Подали на українську програму возьєдняння сімї, але оце думаю чи варто паралельно подати на звичайне спонсорство. Хтось знає чи можна буде після отримання AOR по українській програмі подати на work permit (так само як після отримання AOR на спонсорстві)? У мене перміт не CUAET, тому думаю чекати цього AOR та подати на перміт продовження, чи подати на спонсорство і там чекати AOR, щоб подати на work permit. Дякую за будь-які поради♥️
-
доречі сьогодні п'ятниця. Минулої вони ні одного екопра не прислали, видихали перед вихідними. Побачимо, що сьогодні буде
-
Мова за дитину не йде. Мова за депендента щоб не надто прискіпливо перевіряли що він справді сінгл. Батько дитини громадянин Канади тож мови і про майбутнє депендента не повинно бути але щоб не зависла саме ця анкета або взагалі щоб через цю ситуацію не було відмови
-
Ми в Канаді, тут дві мови оригіналу завжди www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/nouvelles/2025/01/le-canada-lance-le-programme-pilote-dimmigration-dans-les-communautes-rurales-et-le-programme-pilote-dimmigration-dans-les-communautes-francophones.html