PR CUAET
-
Ми іммігруємо на рівних умовах з іншими. Я була в пріоритеті, але через джоб оффер та мою професію, а не через національність + Квебек доволі швидко працює стосовно економічної імміграції. Не можу нічого негативного сказати за мій досвід проходження імміграції тут
-
Ви мабуть тут найдовше чекали, потрійні вітання! 🍾🍾🍾
-
Скажіть, будь ласка, ви оформляли паспорт в Україні чи в Канаді?
-
Я відповіла на кожний лист окремо: в заявці 2 дорослих та 1 дитина
-
Конечно, каждый второй канадец заходит в Приват24 и шокируется - именно так 😂 не знаю чем вам местные банки не угодили с абсолютно такими же функционалом, больше похоже на миф которы мы сами придумали и сами задвигаем. Не суть. Начали да здравие - работу ircc, закончили на упокой - в Канаде все не работают, а приват24 вершина технологической разработки. С утра повеселили :)
-
Тут напевно кожен судить по собі, в мене наприклад ні разу не виникла думка що тут хтось зв'язан з консульством через те що забагато знає, бо я сама коли намагалась піймати слот, потім чекала на дату і сиділа в чаті десь з місяц і в мене був час читати та відповідати на запитання, бо я вже все це знала з цього самого чату і мені теж було не ліньки відповідати- допомогти, бо колись мені теж допомогли. Щоправда я вже на фінішній прямій і не так часто сюда заходжу, але дуже здивувалась, коли за те що відповідаешь на питання звінувачують у чомусь).
-
Підкажіть будь ласка, пройшли вчора медогляд, дали information sheet. В ньому зробили помилку, паспорт був продовжений, але вони написали стару дату. Чи треба їхати казати щоб вони переробили?