Вітаю. Поділюсь своїм досвідом. Я пройшов вже всі етапи по Манітобі : і провінційний і федеральний, вже маємо ПР. І всю дорогу поки чекав в мене було кілька разів нагода змінити роботу або хоча б перевестись на іншу посаду в рамках одної компанії. Моя іміграційний агент КАТЕГОРИЧНО забороняла мені рипатись і настойчиво рекомендувала нічого не змінювати в своєму житті. Не тому що це заборонено, а тому що про будь які зміни потрібно повідомляти ІРСС і лише одному богу відомо як до цього віднесеться офіцер який розглядає вашу справу. Можливо і не побачить чогось підозрілого, а можливо і повне виясняти чого, куди і з якої причини. А при нинішній нерозберихі в еміграційний системі будь які нерівності в вашому файлі можуть привести до сповільнення процесу чи навіть rejection.
В мене навіть коли я вже отримав е-Сопр моя агент все рівно рекомендувала нічого не змінювати і дочекатись пластикових карток. І вже коли маєш картку на руках - от тоді твій файл закрито і роби шо хочеш.
Не знаю з чим була пов'язана її така паранойа, але вона в цій сфера вже більше 10 років і я їй безмежно довіряв. Сказала сидіти - сидів.
Безумовно це лише мій досвід в моя особиста думка. На це питання навряд чи вам хтось дасть 100% вірну відповідь. Офіційно написано що ви можете змінювати свої подані дані при цьому потрібно повідомити ІРСС про зміни. Як це відбувається на практиці - ніхто достеменно не скаже.
P.S. коли я отримав листа провінційної підтримки я прийшов на консультацію до представника MPNP, вони тоді ще приходили щонеділі у Бест Вестерн. З цим самим питанням- чи можу я змінити роботу не дивлячись на те що ви мені дали лист підтримки саме по цьому роботодавцю і з цією позицією. Чи не відкличеие ви ваш лист? Відповідь була: так можете, якщо ваш новий роботодавець і нова позиція відповідає нашим умовам. А для цього вам потрібно нас повідомити про такі зміни.
Моя агент сказала що це дуже тонкий лід і поставила його слова під великий сумнів. Ну і звісно сказала мені сидіти намвоїй роботі і нічого не змінювати.