PR CUAET
-
Elena здравствуйте, имею проблемы с паспортом, но я все равно подался на новый WP, есть возможность взять с работы документ что я ценный сотрудник, хорошо себя зарекомендовал и все такое. Как думаете имеет ли смысл такое письмо им скидывать или на это не смотрят?
-
21 января были внесены изменения к требованиям NOC.
-
Добрий день. Може в когось була подібна ситуація? Я головний аплікант Коли подавались на Куает в заявці не вказали, з 2018-2021 рр, що чоловік постійно їздив на заробітки, в Польщу, Чехію, Словакію. За весь період більше 10 виїздів, 3 візи(Чехія, Польща, Словакія) . На той час в наявності не було старого паспорта і не було можливості згадати всі дати. Таким чином в графі робота показали тільки офіційну роботу в Чехії з 2021 р, відповідно в графі туризм теж не показали. Тепер не знаємо як правильно зробити, все чесно указати та написати пояснення чи все зробити, як в заявці на Куает. Дуже дякую за ваші відповіді.
-
www.youtube.com/live/NCYrspqqPSA. вебінар сьогодні був, кому цікаво подивитесь
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто вже робив це, на сайті Апостиль в заявці треба вказувати канадський номер телефону чи обов’язково український ? Та друге питання, куди на цьому сайті додати номер WES після сплати, бо читала що його треба також вказувати на Апостиль, але не можу зрозуміти куди його втулити (