PR CUAET
-
В PR application заповнюєте все правдиво, навіть якщо воно відмінно від cuaet / WP. Також звірте зі штампами / візами в паспорті, бо ви будете надавати всі його сторінки, що мають будь-які позначки Можете для свого спокою написати ЛоЕ і вказати, що були незначні помилки в КУАЕТ по причині неуважності
-
Так - якщо термін навчання до 6-ти місяців. Якщо більше 6-ти місяців - тоді треба подаватися на дозвіл на навчання.
-
Доброго дня Шановні. Чи є тут такі яких прийняли у консульстві з довідкою про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків з дії ? І де взяти довідку про реєстрацію місця проживання в Україні ? Дуже дякую
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи можна зробити закордонний паспорт чоловікові без резерву+?
-
Так ,мені зі школи сказали
-
Довідку про реєстрацію місця проживання можна взяти в дії або сторінка в паспорті з пропискою або додаток до id.
-
Так, можна
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Добрий день, я отримала запит на біометрію, оплатила, а ось завантажити цей чек до свого аккаунту не можу. Жодних повідомлень і запитів в самому аккаунті немає. Чи хтось стикався з таким, куди його додати?
-
Всім
-
Дуже дякую 🙏🏻
-
Вітаю! Заповнюю аплікаційну форму WES для apostille.in.ua, тут потрібно ввести Major. Як корректно перевести назву спеціалізації, якщо назва є тільки на українській мові? Чи можно залишити пустим. Це ж я так розумію якраз цей сервіс і повинен перевести?