PR CUAET
-
Дуже Вам дякую! А Ви не порадите ще імміграційного консультанта, бо стільки нюансів, а я хочу з Квебеку переїхати
-
Дякую!
-
Звичайно. Я синові вказувала і прикріпляла новий
-
Прикольно. Тобто шанси мізерні
-
Вам потрібно просто чекати вже на ворк. Моєму 2 тижні робили. 31 вже був апрув, сьогодні паперовий варіант в ящику знайшла
-
Раджу перечитати гілку, де люди іноді поширювали контакти тих, з ким вони працювали: t.me/prcuaet/484 Або ж пройтися історією цього чату, бо тут також часто скидали. Особисто я б радила @OstapBosak, оскільки він гарний спеціаліст і не з захмарними цінами. Правда щодо QC він здається працює лише з федеральними програмами. Якщо ж ви плануєте їхати з QC, але хочете використовувати досвід - розгляньте Express Entry, щодо провінційних ліпше, звісно, обговорити на консультації бо тут треба знати деталі вашого кейсу.
-
В Канаді
-
Цікавий випадок. А вона в заявці в ворк перміті вказувала , що де знаходиться на час подачі ?
-
Дуже дуже Вам вдячна за пораду, спробую
-
Підкажіть будь-ласка, чи потрібне пояснення про відсутність атестаційного листа бо дитина ще школяр?
-
Порадьте будь ласка - щойно перезвонила знайома. Історія така - вона наслухалася якигось консультантів і подалася на продовження ворк перміту з України - отримала два тижні тому відмову з поясненням, що вона outside Canada. Вирішила летіти в Канаду для продовження ворк перміту, але сьогодні ії не посадили на літак з Франкфурту в Торонто - сказали, що в неї щось там з документами не в порядку - вона не зрозуміла через мовний барєр чи то з візою чи то з ворк пермітом - хоча паспорт, віза і ворк перміт дійсні до жовтня 2026р. Сказали звертатися за розясненнями туди де ставили візу. Візу отримувала в Варшаві 2 роки тому - це їй туди писати чи звонити в IRCC?
-
Прикріплювати новий? Старий не потрібен?