PR CUAET
-
Вот я тоже так думаю…
-
Я не настільки обізнана зі статистикою продажів слотів щоб казати чи змінилось щось чи ні 😅 Інше питання чому ваші друзі тримають слот який їм не потрібний? Отак понахапають зайвих про всяк випадок, а потім ті кому справді потрібен слот не можуть записатися. Самі ж собі робите погано
-
Не дивно що система не бачить доті 🤷♀️ Писати адресу компанії, якщо хочете щоб система рахувала досвід як закордонний
-
В мене було зарахування досвіду в Канаді і Австрії одночасно, без проблем Проте ліпше спитаємо @OstapBosak сорі підкажи як тут ліпше
-
Але тоді виходить не зовсім коректно. Бо це був клієнт, я була self employed, робота виконувалась з дому. І плюс оце повідомлення в порталі теж вказує що треба вказувати your usual place of work. Не хочеться заклеймити бали які не належать а потім зловити відмову 🫠
-
Підкажіть будь ласка, закордонний паспорт дитині до 12 років - якщо слот за пару днів до 12-річчя, без присутності дитини у консульстві приймуть документи? І ще питання, якщо мама з дитиною живе у родичів, якими документами підтвердити адресу в Канаді? Бо логічно що контракту на оренду та рахунків за утилітіс вони не мають.
-
Просила сьогодні передати заяву і квитанцію в DHL п'ятий раз за 18 днів
-
Ми з Вами в один день подавалися, Eligibility 08.11.24 Мед.огляд як я писав вище зарахували сьогодні.
-
Після отримання Portal 2 (де ви надсилаєте фото та адресу для отримання eCOPR), втрата роботи зазвичай не впливає на розгляд вашої заявки на постійне проживання. На цьому етапі рішення вже прийняте – вам надіслали Portal 2, що означає, що IRCC підтвердило вашу відповідність вимогам програми. За наявності активного OWP/ Bridging OWP ваш статус у Канаді не змінюється – якщо у вас ще є дійсний статус (наприклад, work permit), ви можете залишатися в країні до отримання PR-карти.