PR CUAET
-
Вже писав зверху десь, жодної ідеї. Але дзвонив багато, і один агент зміг витягти тимчасовий номер заявки, який починався з X, батькам треба було оновити адресу, тому я їх задовбував в ircc. Парадокс, що ми вже мали номер заявки і отримали запит на оплату біометрії, її сплатили 4 місяці потому. AOR тільки сьогодні вранці прилетіло🤯🤯🤯
-
Интуитивно понятно что это опечатка
-
Із серії і таке буває. Подача 06.01.24 В вересні був запит на біометрію, здали. Сьогодні прийшов АОR. 🙈
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Галина, я перечитала ще раз все про бенефіти. Ось посилання, почитайте. Виглядає, як є сенс відкривати RESP, і можна навіть не поповнювати. Бо ваша донька буде підходити тільки під пільги CLB , за умови, що ваша сім'я попадає під визначення малозабезпечених. Тобто відкрити і подати на грант можна. А там як буде. За це ж ніхто грошей не просить. Обов'язково покажіть це посилання і робітникам банку, чи установи. Бо там чітко є про те, що можна, якщо відповідаєш вимогам. Сума буде не велика, але буде. www.canada.ca/en/services/benefits/education/education-savings/estimating-amounts.html
-
Я подала в феврале 2024 и такой же статус до сих пор
-
Submitted в січні 2025?А що програму було продовжено?😂Тримаєте людей в напрузі😂😂😂😂
-
Підкажіть, можливо хтось стикався з таким. Хочу оформити ще 1 закордонний паспорт. Консульство вимагає довідку з Резерв+, але немаю доступу до Дії чи інших способів авторизації (та й не дуже хочеться реєструватись в Резерві+). Сам проходив службу під час війни з 2022 по 2024 рік і офіційно, легально звільнився з армії (по наявному родичу з групою) та так само легально виїхав з України через офіційний пункт проспуску. Маю в наявності військовий квиток і документи про звільнення (витяг з наказу про звільнення). Чи можна з такими документами податись?
-
Андрей будьте добры подскажите как Вы считаете, можно ли при подаче семейной заявки на WP загрузить в секцию жены обьедененное фото (merged photo жена + муж) и пояснить в LOE что слитое фото загружено, потому что в секции у мужа нет мест та для загрузки фото?Спасибо заранее за Ваш ответ
-
Вчора?
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list