PR CUAET
-
Чи є тут такі хто попав у вибірку від 7 листопада та кого вже узяли до розгляду?
-
Скажить будь ласка, чи треба щось змінювати для пошуку слотів ? У мене постійно пише одне й те саме.....
-
Вітаю! Подаючись на візу зсередини Канади на основі продовженого ворк перміту, я вказую, що хочу додати члена сімʼї в цю заявку, який також в Канаді на основі WP. Чи правильно вказувати у цьому питанні «Apply to remain in Canada as a visitor”? Чи краще створити окремий профіль і податися на візу окремо?
-
Ні, для коледжів навіть старі перміт той що у школі не підійде. Це має бути спеціальний, який видається на основі зарахування в коледж чи університет
-
Просто цікаво. Чи є такі що подалися 2 січня 2025. Заява на одну людину, з роботою. І ще не отримав відповіді. ☺️
-
Уточніть, будь ласка, нову окрему анкету можна створити з мого акаунта? Просто окремо заповнити на мене, окремо на чоловіка?
-
Та главное щоб и FD не забывали выдавать ) 10 месяцев уже почти ожидания 🙄
-
Підкажіть, будь ласка, читаю перелік документів для нового паспорта для дитини, в ньому є актуальний ВОД з резерву, це справді його вимагають чи я чогось не розумію?
-
На Оттаву теж о 12 ночі по Україні дивитися слоти ? Чи то лише для Едмонтона ?
-
Ми нічого не впіймали
-
Та там другая система к сожалению Разные офисы ,разные офицеры ,разные кейсы С фд сложнее угадать В лендинге все проще