PR CUAET
-
Ну вот.Нормальные люди. Никто никого не связывает у порога и никуда не отправляет в Авдеевку. Надо просто быть на учёте. И меньше смотреть российскую пропаганду. Вот недавно ролик они опять множили типа "как в Украине вылавливают на мобилизацию". Кто то ж из наших снял. Оказалось, мужика бухого дебошира старше 60 лет полиция ловила.
-
За Україну- не знаю, ще таке не чула
-
А якщо людина працює дістанційно?
-
Якщо ви на два місяці виїжджаєте, це означає, що ви не працюєте, значить не відповідаєте умовам номінації. У відпустку на 2-3 тижні - цілком ок, до одержання копр.
-
Я на протязі року займався із репетиторкою з України. Вона не по селпіпу, просто загальна англійська і граматика. Ну але дешево. Лиш зараз почав у канадця брати уроки але теж поки лише загальний спікінг. Але це вже дорого)
-
Підкажіть будь-ласка, якщо я довідку про несудимість з додатку «Дія» взяла та роздрукувала вона буде рахуватися як повноцінна довідка чи мені потрібно саме в укр.консульстві запит робити і чекати довідку від них? Як я розуміти для подачі на PR потрібна довідка про несудимість, переведена на англ мову та завірена нотаріально.
-
Теж 17 подали, тиша