PR CUAET
-
Підкажіть, якщо немає ідентифікаційного, тільки в дії, як бути для консульства в едмонтоні на подачу на новий паспорт для дорослого, роздрукувати скріншот з дії?
-
Оттава вже надсилає паспорти до дому. Напишіть їм на електронну пошту і запитайте
-
Дякую що поділились. В мене поки без відповіді, але це моя минула робота і там три періоди 22,23,24... Дам знати як будуть новини
-
Якщо комусь треба допомога з поданням на громадянство можу відповісти на питання, я саме цей шлях пройшла. Якщо комусь допоможу ділюсь своїм таймінгом. Application submitted June 10,2024 AOR June 18, 2024 Background passed August 16,2024 Citizenship test invitation August 28,2024 Citizenship test passed September 16,2024 Additional documents requested October 26,2024 Additional documents sent October 30,2024 LPP passed December 12,2024 Oath in progress December 19,2024 Oath invite January 2,2025 Oath day January 15, 2025 Citizenship certificate download January 21, 2025 Passport application January 23, 2025 Passport received February 10, 2025 Весь процес зайняв 8 місяців до отримання громадянства + декілька тижнів на паспорт.
-
15 березня приїдуть у Вінніпег. Торонто
-
T776
-
Так,дохід від оренди вказується.
-
Фото обов'язково
-
Привіт, Можливо, хтось мав схожу ситуацію. Я живу в Торонто, але впіймала слот у Ванкувері. Чи є можливість забрати паспорт у той самий день? Яка вартість доставки, і який приблизний термін доставки паспорта з Ванкувера до Торонто?
-
Посилання не маю. Написали на електронну пошту посольства і спитали чи можна отримати паспорт поштою, бо ми з Манітоби. Вони сказали, що можна
-
Вітання! Які додаткові документи запитували?
-
Минулого понеділка знайома отримала паспорти поштою