PR CUAET
-
Так, якщо ви зареєстровані отримувати CCB на дитину
-
Дякую
-
Добрый вечір! Підкажіть будь ласка, якщо у дитини закінчиться віза в квітні 2025 року і мы зараз подаєм на нову, а паспорт дійсний до грудня 2025 , в аплікації писати подовження візи до закінчення його паспорту чи можно поставити дату коли закінчиться WP у батьків?
-
Все тому я так довго чекаю 😣😢😢😢
-
Оцінку маємо від WES,яку зазначили.Але чомусь система його не врахувала(
-
До получения квитанции об оплате - ничего не стояло. Когда квитанцию присоединили- через 2 недели появилась моя биоментрия за январь 2023 года ( при подаче в новый паспорт на канадскую визу) а сегодня, когда открыла письмо, стоит биометрия до 2031года. Я оплатила ещё 13 сентября, и с тех пор не приходило приглашение на сдачу отпечатков. Посмотрим, я надеялась, что ответят консультанты.
-
Там вроде было написано что вы должны из своего лично кабинета подавать только заявку на себя или это ни на что не влияет? Если муж и жена то можно всех (и муж и жена и ребенок 18 лет) подать на продление с одного и того же аккаунта, например жены?
-
Вже прийти з яким
-
Понял, спасибо!
-
В моїх батьків була така ситуація, що в ворк пермітах їм не поставили помітку пройти обов’язково медогляд. Я питала в іміграційного консультанта, вона сказала, що якщо нема позначки, то проходити не обов’язково. IRCC самі запитають коли треба 🤷♀️ Якщо була помітка і ви не пройшли, то мабуть варто зробити зараз.
-
Ви так довго чекаєте тому що заявок 43к а квот 5к