PR CUAET
-
Можливо хтось вже здавав MCC QE відпишіться як все проходить і якщо я лише створила аккаунт і не підвантажила диплом і додаток але хітіла подивитись на тести в аакаунті то мені немає доступу чомусь до них , напевно ця опція доступна вже після завантаження доказів що ти дійсно маєш мед диплом. Напишіть якщо ви знаєте щось про це. Дякую!
-
Добрый день, ребята. Подскажите пожалуйста, если я имею слот в консульство на изготовление паспорта и я хочу иметь самую быструю доставку. Вопрос: 1) какую доставку выбрать 2) нужно ли готовить заявку/оплату заранее перед приездом в консульство для того, чтобы доставили паспорт той или иной службой Заранее спасибо за ответ
-
А до чого тут PR? Автор ж питається про зовсім інше) Людина задала чітке питання - чи продовжать їм ворк перміт, якщо вони не працювали. Відповідь однозначна - ТАК, продовжать. А ви їм кажете, що треба прикріпити якісь додаткові документи типу мовних курсів, волюнтерства, а автор взагалі відсутній був в Канаді)
-
[email protected] т а [email protected] Писати на ці адреси з питанням про місцезнаходження паспорта. Може ще і є сенс замовити доставку. Бо диппошта не відома коли буде. А якщо DHL (бо вже в диппошті)не доставить можна повернути кошти.
-
Так, вкажіть UCI номер і її знайдуть
-
Тут допомогти не можу. Я працюю в відділі гуртожитків зараз й для студентів, які будуть жити в гуртожитку є депозит. Має бути сплачений, коли вони приймають офер на гуртожиток (депозиту на навчання немає; на гуртожиток є). Інколи студенти просять не платити або платити пізніше - ми не дозволяємо. Єдиний варіант, якщо студент має спонсора (наприклад компанія плате за все чи грант чи, у випадку з indigenous їх клан. Тоді вони мають надати лист від спонсора, який має пояснити чого вони не можуть заплатити депозит й як вони планують платити все решта. Тобто це не так просто - мають бути вагомі причини. Причина - у мене зараз немає - не дуже. Бо за навчання все одно платити…. А там набагато більше…
-
-
Помогите, пожалуйста, разобраться, что отменить в форме: 1. Где SSN, нужно оставить пустое место или вписать Канадский SIN? 2. По поводу расы? Нет варианта other или European, что порекомендуете? 3.Там где адрес, что за данные вносить. Также какой службой отправить лучше( какой тариф взять туда-обратно, что максимально быстро) И сколько по времени, после отправления вы ждали ответ. Заранее благодарю.