PR CUAET
-
Там людина прорекламувала себе, що напише лєвого листа підтримки на сім‘ю за гроші. Але це буде misrep, так як ця людина насправді не знайома з тими кому буде писати ті листи. Листи підтримки мають бути від людей яких заявник насправді знає, і ті люди можуть описати взаємодії з заявником протягом певного часу
-
Підкажіть, будь ласка! Питання за консульство Едмонтона- я сьогодні хотіла фізично завезти ці заяви і квитанції на дитячі паспорти про доставку DHL. Приїхала на 9 ранку, прочекала до 10:30- то чарівне віконечко так ніхто і не відкрив. Скажіть, будь ласка- це треба їхати на 11:30, коли вже вони приймають людей на продовження паспортів і займати чергу в тій самій черзі?
-
Я просила 10-го січня. Попалась дуже мила офіцер, але сказала, що нажаль не може зробити так. Лише через подачу через IRCC. Я також сподівалась, що видадуть.
-
Щоб продовжити термін дії наявного у вас паспорта, то потрібно приїжджати в консульство не раніше ніж за 2 місяці (десь на якомусь з офіційних сайтів консульств чи МЗС бачила інформацію про 60 днів) до закінчення його терміну дії. В той же день не вийде подати документи на виготовлення нового паспорта, бо для цього потрібно спочатку записатися на візит (спіймати слот) до консульства на сайті е-консул. На даний час слоти розібрані на півроку наперед, тому швидше серпня/вересня/жовтня податися на виготовлення нового закордонного паспорта в консульстах в Канаді не вдасться, на жаль. Хіба що стати в чергу очікування і пощастить з неї отримати слот на дату швидше ніж серпень/вересень/жовтень. Але не факт, бо бачила тут в чаті люди писали, що з черги очікування їм прийшли слоти на серпень.
-
Щось вже рушилося у когось
-
Вау, пішли eligible. Тримаємо кулачки щоб IRCC продовжували движун цього тижня
-
Дякую.
-
Продовжити так, подати без слоту-ні
-
Раптом що, то то було в Торонто