PR CUAET
-
Дякую за відповідь А у Вас посада була вищого рангу? Бо нас з чоловіком теж по державній службі відправили, не знаю скільки це буде тривати
-
Має сенс.. але про всяк випадок думаю варто зробити, до витрат я вже морально підготувався, головне не помилитися
-
А вы первую подачу анулировали?
-
Отримала ноутс. Була зміна статусу Security in progress в трекері. Тепер маю підтвердження, що таки comprehensive Подивимось, як швидко перевірять 😳
-
У меня такой вопрос, 11.02 пришёл АоР. Сегодня опять письмо- зайти в личный кабинет, там сообщение. Зашла , в кабинете написано- ваша заявка привязана 29 ноября 2024, а вчера стояла дата подачи - 29 декабря 2023. Может кто-то подобные сообщения получал? Что это значит?
-
Шановне панство , що означає acknowlegment of receipt і що після цього чекати?
-
Здравствуйте! Разъясните , пожалуйста- работодатель дал форму T4: везде написано 2024 год но с двумя строками employment income c разными цифрами . В прошлом году был один лист pdf с двумя « зеркальными половинами». Сейчас же два пдф листа с одинаковыми строками, но разными цифрами. Не понимаю, как тогда понять свой доход.
-
Підкажіть будь ласка, чи комусь приходив лист про додаткові 180 днів протягом яких можна працювати після закінчення WP. Загалом 360 днів до дати прийняття рішення. Мова іде не про стандартний лист, який приходить відразу після подачі на продовження WP, а про додатковий лист. Подавалася в кінці вересня і сьогодні прийшов ще один додатковий лист. Чи комусь ще таке приходило?