PR CUAET
-
🌍 Важливі вуличні знаки англійською мовою Ти бачиш їх щодня, але чи знаєш, що вони означають? Дізнайся про основні вуличні знаки англійською мовою, які допоможуть тобі вільно орієнтуватися в будь-якому місті! 🚦⬆️ #eloquent_vocabulary
-
Дякую 🌷🌷🌷
-
Мій кейс порівняно з вашим як першокласник поряд з випускником 😂
-
Та я просто читаю тут як люди підготувалися і розумію що мій кейс щось на рівні твору у 5 класі )))
-
Якби ж я знала про це раніше. Мої знайомі подалися з цими консультантами. Тоді були в них схвалення бо це був 2023 рік. Цю групу я знайшла набагато пізніше
-
До мови так , а от інші вимоги можуть відрізнятися . До того суттєво ))
-
Reference Letter, оформлений згідно щ вимогами IRCC. Від вас ще пейстаби
-
Доброго вечора! Хто нещодавно подавався на SP на основі WP? Що можна прикріпити як доказ винятку про PAL ( коледж приватний, тому не видає цей лист)? Також у переліку по винятки немає уже пункту про осіб, які мають WP. Чи доречно буде посилатись на цей пункт?
-
Finally 🥳🎉 NON Express: BC PNP (ECE) Submitted: 11 November 2023 AOR : 22 Feb 2024 P1: 17 sept sept 2024 P2 : 26 sept 2024 ECOPR : 12th February 2025. SVO: Etobicoke Every wait has a purpose; trust the timing! Don’t give up now—your moment is on its way!