PR CUAET
-
Дякую
-
Так на сторінці консульства є така ссилка де воно відправляє в Дію, переходжу в дію і що там нема такої опції
-
Ви бачите декілька активних спікерів які можливо не праві (я не сперечаюсь). Але морально давите всіх інших у яких реально не виходить. І без вас тошно. Вибачте, але можна хоч тут не читати критику що всі ледачі і чекають халяви
-
Лана, пишу Вам в особисті повідомлення
-
Не розуміють, бо є декілька активних спікерів тут, що вважають себе ідеальними. Одного тут не бачу, в іншій групі пише про ідеальність кейсу, бо дружина кацапка і він французьку в квебеці не хоче вчити. Через 2 роки буде виття про несправедливість, що ж. Сумно лише те, що вони не будуть писати про відмови.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка скільки десь часу займає пересилка по dhl до Едмонтону . І чи хтось замовляв доставку на адресу додому , наскільки довго чекати? Дякую
-
Морального тиску нема, якщо є реальний погляд на речі (мій погляд і мій досвід), то чого не поділитися. Податися це нормально, на грін карту теж подаються, хоч і безкоштовно. А тут, більше про те, що не думати, що все буде як в мультиках про Аладіна. А як і буде, то теж непогано)
-
Погоджуюсь читаєш аж плакати хочеться
-
Треба обов’язково. В них так часто з візітор рекорд, що спершу одобрення, а потім запит на медичний огляд, або зразу запит на огляд і одобрення. Якщо не зробите то наступний раз при подачі буде відмова. Знаю людей які проігнорували запит на медогляд бо було погоджено заявку і наступний раз була відмова.
-
Відкриваєте е-consul на ноутбуці, а код скануєте дією на телефоні. Якщо дія і e-consul на одному девайсі, то не вийде.
-
Дуже дякую
-
Послухайте йдіть в гілку відмов там озвучуйте свою думку скільки потрібно всі тут розуміють все комусь дадуть комусь ні