PR CUAET
-
Там немає різниці чи працює чи ні
-
Знаю, що багато хто з вас вчить французьку, тому підібрала ті платформи, котрими я користуюсь для покращення свого рівня [додатково до курсів, книг тощо]: 1. TV5Monde - апілкашка, де є слухання, вокабуляр, читання. Дуже класно прокачує всі сфери мови, але це французька з Франції. 2. Mauril - ідентичне, що попереднє, але французька з Квебеку. 3. Alloprof - граматика та завдання www.alloprof.qc.ca/fr/eleves 4. Français Facile - просте пояснення граматики французькою мовою + завдання на самоперевірку www.francaisfacile.com 5. Podcast Français Facile - поділено на рівні і прокачує багато сфер мови. www.podcastfrancaisfacile.com 6. Gayane Khachaturian - ютуб-канал українки зі структурованими уроками. Я не проходила уроки послідовно, а аналізувала ті відео, котрі були потрібні мені. youtu.be/AVMaqpYfp9I?si=05EAfvMoZZFVKffE www.instagram.com/anzhelika.ca...
-
писати нікуди не потрібно
-
трішки зачекайте. у кожного по різному - від кількох днів до тижня
-
66 днів поки що
-
Сподіваюся, але ще не пройшли вибори в партії, і є ризик консерваторів
-
тому що лист до Фріланд подіяв. а Христя наступний прем'єр: Chrystia Freeland is now the frontrunner to succeed Justin Trudeau as the country’s next Prime Minister. Freeland’s deep party connections and high public profile make her the strongest contender. As the transition of power looms, all eyes are on Freeland as she prepares for what could be a defining chapter in her political career.
-
78 дней с портала 2 сегодня Есть еще кто ждёт?
-
Дякую!!!
-
Привіт усім! Я помітив, що всі, хто отримує AOR, одразу отримують запит на біометрію. У зв’язку з цим у мене виникло питання: якщо я раніше здавав біометрію для візи, і в порталі перевірки (раніше в чаті тут давали лінк для перевірки валідності біометрії) зазначено що ця біометрія дійсна, чи потрібно мені все одно здавати біометрію заново? Вибачте, якщо пишу не в ту гілку, але це питання стосується PR за цією програмою. Буду вдячний за роз’яснення!
-
В Торонто чомусь скан не роблять 🤷♀️
-
28 ноября AOS Non EE