PR CUAET
-
Спасибо 👍
-
hold my beer...
-
Мова не про те, що золотий ETF кращий за інші інструменти. Це один із інструментів, переваги якого потрібно використовувати залежно від ваших цілей. Так само працюють і тематичні ETF, наприклад, XLK, VGT, ARKK та інші. Якщо інвестор не хоче ризикувати, вкладаючи кошти в окремі технологічні компанії, але прагне отримати зростання портфеля, йому можуть допомогти вузькопрофільні технологічні ETF.
-
Вчора в Оттаві була снігова буря і ми вирішили прийти раніше часу видачі паспортів, десь приблизно о 10:00. Я хотіла запитати чи потрібно приходити раніше зазначеного часу щоб зайняти чергу і скільки це все буде тривати,бо ми переживали запізнитися на літак, Але пані сказала що зараз фактично нікого немає і вона може видати нам паспорт. Тож ми не стояли в черзі і я не знаю скільки збирається людей на час видачі. Сама процедура в нас зайняла десь 5 хвилин
-
У них криво налаштовані часові пояси, таке відчуття що вони працюють не по канадському часу, а по Гринвічу))) у мене так само подача 6 числа, є лист з підтвердженням сабміту 6 десь о 9 вечора, а в системі стоїть 7 число
-
Я отримала на другий день після замовлення.
-
Ці цифри фігурували у цьому чаті неодноразово з писаланням на інтерв'ю з міністром еміграції
-
Для мене інвестиція в фізичне золото - це якраз і є елемент диверсифікації на випадок глобальної катастрофи. Це типу ядерна зима, інтернету нема, електричества нема, смартфон не працює, біржі не працюють, цінних бумаг не існує, оселю топимо пічкою-буржуйкою, і для того щоб купити дітям хліба потрібно піти до старого єврея в лавку, продати йому золотий злиток і отримати якісь кошти для виживання. Я утрирую але ось це і є моя особиста диверсифікація. І в моєму портфелі - це не більше 10%, в середньому 5-7% Якщо ситуація трохи краща за описану апокаліптичну, інтернет є, ринок ассетів працює - тоді інші 90% портфелю диверсифікуються за іншим алгоритмом. Але розподіляти їх на золоті ЕТФ недоцільно через невелику дохідність і дублювання функцій з фізичним золотом. Все звісно імхо.
-
Так - дякую - вже прочитала на сайті IRCC всі нюанси отримання PGWP. Але, наприклад в Онтаріо і раніше не вся освіта веде до іміграції. Наприклад, ось ці дівчатка моїх знайомих не мають наразі шансів на PR в Онтаріо з їх спеціальностями - так їм сказав іміграційний консультант - іхні спеціальності не входять в ті NOC, що треба для іміграції власне в Онтаріо. Тому наявність того PGWP ще нічого не значить, на жаль. Вони, між іншим, ще й роботу не можуть знайти по спеціальності - все дуже складно тепер)
-
а золотий злиток приносить дохід, який все рівно не обкладається податком :) Тому і ніякий ТФСА не потрібен.
-
Так - треба прикріпити старий медогляд. Коли будете проходити опитувальник на питання про медогляд дайте віповідь Так і у вас буде спеціальне віконечко для медогляду.
-
me too
-
Нічого не змінилося в порівнянні з минулим роком - лише тепер оплачувати треба 255 доларів. Подавайтесь по старих відео www.youtube.com/watch?v=YNIjfELamL0