PR CUAET
-
Зіткнувся з такою проблемою, можливо комусь буде корисно. В мене на руках два закордонних паспорта один із них закінчився ще в 2015 році. Я вважав що він не рахується бо його термін сплив. Але сьогодні в посольстві повідомили, що якщо я його не здам для знищення то мені відмовлять у виготовленні нового. Будьте уважні, якщо у вас є старий попередній паспорт, то беріть його з собою, коли поїдете подаватися на новий
-
Дякую
-
Як він виглядає.можливо він в нас є але я не розумію що це за документ
-
Неделю назад была идентичная ситуация, но с паспортами моих детей. У нас тоже один закончился в 21 году, а сейчас подавали, т.к. действующие до осени 25 года. Принесла все их 4 паспорта(по 2 на каждого) при мне за 21 забрали на уничтожение и полностью аннулировали. И я спокойно подала детям на новые паспорта по пойманному слоту.
-
Реєстрацію мати не обовʼязково Щодо паспорту - тут складніше, треба питати в конкретного китайського е&е Довідка про відсутність судимості є обовʼязковим документом для подачі на ПР. Звісно, якщо її неможливо отримати - ви можете спробувати написати пояснювальний лист + докази, що ви дійсно не можете отримати документ. Чи «прийме» офіцер такий варіант - сказати важко, адже це залежить лише від вашого конкретного офіцера
-
Велике дякую. Пішла шукати
-
Подскажите пожалуйста, а если нет оригинала паспорта по которому тогда там находилась и нет того листочка, который они выдавали с адресом регистрации. Что делать в таком случае? Бывали ли случаи, что для IRCC достаточно было объяснительного письма о том, почему нет справки?
-
Слухай, те що тобі відмовили бо ти на велфері занадто довго просидів ще не є ознакою що й іншим по відмовляють, досить вже цю зраду тут розносити, як воно буде ніхто не знає але на сьогодні точно не має приводу вважати що будуть масс відмови
-
Напишіть на електрону пошту посольства, вони вам вишлють заяву. Ідіть до пошти і скажіть що хочете відправити конверт з зворотнім конвертом в консульські послуги , вам дадуть два конверти великий і маленькій, вложіть той меншій в великий конверт і заяву і відправте. Стоїть буде десь доларів 50. На великому конверті пишете зверху свою адресу, знизу адресу консульських послуг. На маленькому навпаки, зверху адресу консульських послуг і получатель свою адресу . Мені прийшов паспорт за три дні. Ви напишіть на емейл що тяжко добиратися до них, нам було 7 годин до Оттави на машині. В Оттаві суперське посольство і консульські послуги.?