PR CUAET
-
чи усі літні заморозили
-
А вам в какой город отправили? Мне нужно в Калгари, и как тогда дело обстоит с отпечатками во время выдачи паспорта?
-
є кто подавались літом і їм підтвердили
-
Где ж вы были раньше😁
-
Нам вчора в сервіс Канада сказали що вони не пов'язані із сра і взагалі цього року подати податки зі старим сіном, а потім надати їм новий, щоб було простіше 🙈
-
🇨🇦 Увага! Для тих, хто не хоче користуватися офіційним калькулятором на сайті: У нас з'явився бот, який допоможе вам підрахувати кількість днів до того, як ви зможете подати заяву на отримання канадського громадянства! Просто напишіть боту @citizenship_countdown_bot дві дати (прибуття та отримання ПР), ваші поїздки закордон і він автоматично розрахує ваші дні перебування та повідомить, коли ви будете мати право подати заявку. Простий та зручний спосіб відстежувати свій прогрес! 🍁
-
Ви можете повідомити про зміну адреси через webform
-
🇨🇦 Увага! Для тих, хто не хоче користуватися офіційним калькулятором на сайті: У нас з'явився бот, який допоможе вам підрахувати кількість днів до того, як ви зможете подати заяву на отримання канадського громадянства! Просто напишіть боту @citizenship_countdown_bot дві дати (прибуття та отримання ПР), ваші поїздки закордон і він автоматично розрахує ваші дні перебування та повідомить, коли ви будете мати право подати заявку. Простий та зручний спосіб відстежувати свій прогрес! 🍁
-
А можете прислать в личку пример клопотання?
-
Тогда отлично! А с детскими паспортами те же правила должны быть? Не знаете?
-
То так вони і повідомляють швидко 🙈, що через раз старий кабінет ще довго працює
-
Я знаю що можливо пише там на сайті, але будьласка, якщо хтось вже літав, скажіть будьласка що треба з собою мати на продовження паспорту?
-
Добрий день, синові ще 17 р, в березні буде 18. На продовження ВП подавати вже з його кабінету? чи потрібно подавати зі свого?
-
Моє переживання ,що ми підписали ,так початок стосунків,але я там вказала що він є beneficiary в моїх бенефітах ,а це не так,чи це небудуть перевіряти?