PR CUAET
-
Divorced. Legally separated це якщо ви технічно ще одружені, але разом не проживаєте.
-
Так, думаю другий варіант...(( дякую
-
єдина буде відмінність, що хронологія/зміни/новини в тій новій гілці буде один раз на рік або і рідше
-
Привіт. Подались на WP. Тепер прийшло повідомлення щоб додати додаткові дані про воєнну службу. А саме заповнити певну форму яку вони скинули, надати переведені воєнні документи. Якщо не служив то документи про звільнення від служби і пояснювальну. Хтось з таким стикався?
-
Наврядче, але винесемо на обговорення Адміністрації
-
Доброго дня хтось попереднього тижня ловив слоти ? Сайт працює чи є якість технічні проблеми ?
-
Привіт. Підкажіть будь ласка. Я почала робити новий ворк перміт і в секції про роботу написала лише за 3 останні роки. Я не пам'ятаю що писала в минулій заявці на ворк перміт 4 роки назад. Бо багато що повигадувала стосовно дат через те що программа попросту не пропускала далі. Що робити в такій ситуації? Чи можна просто залишити останні 3 роботи?
-
Можуть, відповісти правду чому так і що сталось
-
Добрий день, У шлюбі з громадянином Канади вже 12 років, є спільна донька, жили в Україні, зараз переїжджаємо до Канади. Я їду по візі Cuaet, віза закінчується в грудні цього року, буду подавати на продовження візи і wp. То я можу одразу подаватись на PR по Sponsorship? Чи потрібно спочатку подовжити візу і wp?
-
Дякую! А де брати цей куаркод, в Дії, якщо так, то куди заходити, чи в застосунку Резерв+ ?