PR CUAET
-
@nmolderf перегляньте доповнення відповіді, будь ласка 🔝
-
Дякую, зрозуміло
-
Я ось теж стикнулася з проблемою зловити слот. Часто приходять клієнти і теж говорять, що тижнями не могли зловити слот та потім зверталися в певні організації та їм ловили слоти за тиждень два. І я вирішила написати в таку організацію запитати і вони говорять, що без проблем зловлять на початок березня за 600$. Сиджу і в шоці. Громадяни України не можуть потрапити у своє ж консульство, бо все викуплено цими організаціями…жах якийсь.. Жила в Китаї і їздила в укр консульство абсолютно спокійно і без слотів та записів. Дуже хочеться писати скаргу, бо це все в голові не вкладається..але хто ті скарги буде розглядати 😔😔
-
t.me/prcuaet/484
-
Доброго дня чи можна в Канаді зробити біженство?
-
Вибачте, а якщо постійно з овертаймами? То можно і раніше ніж рік назбирати 1560 годин. Так можно? Це буде рахуватися?
-
Залежить від значення, що ви вкладаєте у слово "працює". Зміна часового поясу на Київ дає побачити деякі слоти як блакитні, але коли їх вибираєш, на всі пише, що вже зайнято. Якщо час не міняти, навіть календар не показує. Просто повідомлення "На жаль, зараз немає вільного часу. Спробуйте пізніше або зробіть запис у чергу очікування."
-
Я мала на увазі за 2024 рік