PR CUAET
-
Доброго вечора. У кого таке було та як це вирішується? Не завантажується форма 5257. Скачував та перезаповнював форму заново 10 разів, перезаповнював анкету, скачував 3 різних браузера в налаштуваннях браузера ставив галочку, відкривати PDF в браузері, нічого не допомогло.
-
актуальну форму скачуйте тільки з цього сайту:www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides.html не відкривайте в браузерах.
-
Доброго дня. Цей розділ показує, скільки людей зараз в EOI pool. Total: 46,245 Хто знає, де подивитись, скільки людей було вибрано, щоби податись на той чи інший стрім?
-
www.alberta.ca/aaip-processing-information
-
Дякую 🙏
-
Доброго вечора всім. Будь ласка, хто має досвід з отримання нового загран.паспорту? Напишіть будь ласка в осбисті. Питання? Не можемо знайти на консульскому сайті будь яку форму для скачування на заповнення заявки. Які кроки треба зробити чоловікові щоб отримати ту чергу, реєструвався ще рік тому в чергу на чергу, прийшло повідомлення що попередить як що...але нічого за рік. Будемо вдячні.
-
через Abobe Reader або аналог. скачуйте форму з сайту ircc, відкривайте і зберігайте виключно в цій програмі
-
А через що її відкрити, якщо не через браузер?
-
У мене таке ж саме запитання 🥲 якщо знайдете відповідь, дайте мені знати
-
Підскажіть будь ласка якщо у мами ворк перміт до 26 року але вона працювати не буде, як їй можно продовжити перебування в Канаді знов подаватися на ворк перміт або на візітор ( чула що його можуть продовжити більше ніж три роки)?
-
Один в один моя історія. Намагалась для багатодітної родини (увага тільки дітям!) записатись ще в червні бо знала що в березні буде потрібний паспорт) і що? правильно а нічого! Спершу сказали давайте в вересні нагадайте про себе. У вересні відправили в листопад, а там давайте в нову систему реєструйтесь. А в січні мені сказал: «У вас документи ще дійсні то ви не в пріоритеті.» В сенсі? То що мені чекати щоб документи були не дійсні щоб зробити нові чи як? Хоча знаю що слоти «дають»……
-
Як його ловити? що треба ловити це відомо