PR CUAET
-
Можна посилання на ті вибірки?
-
Можливо знаєте , на скільки подовжують паспорт? Чи це залежить від додаткових факторів?
-
якщо не збираєтесь найближчим часом покидати Канаду - візи не потрібно. подавайтеся на work permit, адже "акція" закінчується в кінці березня
-
Самому тільки порахувати. Є інформація по кожній з вибірок окремо
-
Виходить, що по АОС 2,175 людей вже було вибрано з пулу. Але на скільки мені відомо, то багато дюдей подавалось на інші стріми, але ііх запрошували на АОС, тому кінцева цифра буде явно більшою.
-
@KaterinaRisukhina [878644142] був 🔇 обеззвучений. • До: 22/02/2025 00:24 • Причина: порушення правила #7
-
В Європі окрім консульств, ще є дп документ і Україна поруч, де можна зробити документи швидко і майже без черг. Плюс нема дедлайна на продовження статусу в країні. В Канаді треба встигнути подовжити статус до кінця березня і виготовлення паспортів та інші консульські дії лежать на трьох дип установах, де працює по 2,5 людини 🤷♀️
-
Що скільки?Я підказала дівчині як у чергу стати?
-
в консульстве
-
Якщо ви цю кількість порахували з вибірок саме по aos , то це і є кількість запрошених саме по цій програмі. Але в будь якому випадку, іншого шляху немає як реєструватись в пул. Прямого шляху до вибору стріму немає , вказуєте бажаний , а запросити можуть і на інший , якщо вимогам відповідаєте
-
Так. Дякую. Я про виготовлення паспорту у Европы написала.
-
Не зовсім розумію про що ви, я лише написала чому в Європі є слоти, а в Канаді з тим біда. Якщо ви про виготовлення паспорту, то так особистий прийом по слоту. Встаньте в чергу і паралельно намагайтеся зловити слот. id.e-consul.gov.ua/ Ось тут авторизуйтесь і буде доступ до кабінету.
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
#Посланці_добра #Світлі_справи ‼️"Ми – небайдужі! А ви?» «Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Адже рак – перша серед хвороб причина смертності дітей у світі. Перемогти його можна тільки об’єднавшись"🥊 🗣️15 лютого світ відзначатиме Міжнародний день онкохворої дитини. Слова «онкологія» чи «рак» у кожного з нас викликають, якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. А словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість. 🥲Ця хвороба приходить невідомо звідки, здається, що порятунку немає. Але вчасне виявлення, вчасне реагування та адекватне лікування здатне дати бій онкології та перемогти її⚔️ 🦸♂️Ми традиційно підтримуємо наших маленьких онкопацієнтів у їх війні з раком. Закликаємо вас долучитися та подарувати їм трохи позитивних емоцій та радості у цей день. 💳Задонатити на солодощі та подаруночки можна за реквізитами внизу. Разом сильні!💪 pay pal - [email protected]