PR CUAET
-
Доброго! Підкажіть будь ласка, планую подаватися на AOS усі доки вже зібрав, але англійська 4 по моєму ноку треба 5 , я далекобійник, якщо я все подам але наприклад через місяць перездам анг.то можна буде у моїй подачі замінити цей документ? Чи краще так не робити?
-
Добре, обов'язково.
-
Доброго вечера.Тяжко далась мне форма 5710,но осилил :-) Теперь вопрос,завтра буду заполнять жене,но если по мне все понятно (работа,учеба) ,то жена у меня "домохозяйка" и работала последний раз 7 лет назад.... Мне можно оставить эти поля пустыми,или проявить фантазию,типа с такого по такое работала дома,должность -домохозяйка... Нам советовали поля пустыми не оставлять,и писать хоть что то... И второй вопрос,по поводу образования...там описано,что указывать все что после школы...но у нее только школа...что указывать там? Большое спасибо
-
ок, спасибо
-
Це дивно, сьогодні встановили і зареєструвалися в додатку Монобанк на канадський номер, але адресу стару по прописці в Україні вказали, пройшли веріфікацію відео дзвінком із паспортом. Після цього встановили Дію і веріфікували через Монобанк. Також встановили Резерв+. Не потрібна укр сімка для цього
-
Доброго вечора, заповнюю анкету на на воркперміт для сина 16 років підскажіть як дати правильну відповідь на це запитання
-
Інша річ що дані потребують уточнення, а в ТЦК явно не поїдемо
-
Я оформляю йому окремо не разом
-
Ні, як в паспорті українську, Бо там саме питало - адреса як у паспорті
-
Не пробували ще. Спробуємо завтра.
-
Доброго вечора. Я тут нова. Можете підказати в який час краще ловити слоти ( Торонто)? Дякую