PR CUAET
-
Я робила в Бюро перекладів “Поліглот» у Львові. Загугліть їх назву і підтягнеться їх сайт - там є їхня пошта. Пишите ім на емейл і вони вам напишуть яка ціна за сторінку. Гроші переводила на їх рахунок в Приватбанку зі своєі укр. картки.
-
Дуже дякую!
-
Ні - в нотаріуса завіряти не потрібно для продовження ворк перміту. Всі офіційні Ббрр перекладів мають ліцензію та свою печатку На перекладі в мене стоїть прізвище перекладача з номером ліцензії і штамп самого Бюро перекладів.
-
Оновлення Резерв+ За останній місяць є три позитивні кейси по зміні статусу через ТЦК. Всі в м. Києві. Представляв інтереси адвокат. Якщо в когось є потреба в послузі представництва адвокатом в ТЦК в Києві, звертайтесь. Все офіційно і прозоро. Про інші міста не знаю, але при потребі можу запитати. Зараз адвокат може взяти 2-3 кейса на розгляд. Крім Києва ще два райони області: Бучанський і Броварський.
-
Доброго дня. Чи можу я передати свій слот чоловікові?раніше ніби можна було. Дякую
-
На стогодні час очікування на стаді перміт з Канади - 3 тижні. У вас вже пройшло 2 місяці - можете спробувати ім перезвонити в IRCC .
-
User Наталия Соколова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
CELPIP B2 Група 📅 Час занять: понеділок, середа, п’ятниця о 19:00 за Вінніпегом / о 17:00 за Ванкувером) 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи 💳 Вартість: $546 при оплаті повністю (знижка $50) Або 4 платежі по $149 *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍
-
Дуже сподіваюсь, що не буде як з Гуманітаркою. Всі здали біометрію і вже більше року лише одиничні аппрували
-
Вибачте за запитання,чи є ,або була практика податися на паспорт в Ньюйорку(США),як що так то підскажіть як це зробити,віза є.Гарного дня.
-
-
Ні - по шкільному стаді перміту дитині працювати не можна. По ньому не видають SIN. Подавайте дитині на ворк перміт до 31.03.