PR CUAET
-
Ukrainian family reunification PR pathway Автор : С
-
✔️ Submission ✔️ AOR + invitation for biometrics ✔️ Biometrics submission ✔️ Eligibility passed (check for eligibility for this program) ✔️ Military + Finance Request ✔️ Medical (can count previous) ✔️ Background check (security and criminality) ✔️ Final decision (must be viewed in your personal GC key account) ✔️ Portal 1 ✔️ Portal 2 ✔️ eCoPR
-
Ура 🎊 у меня новости с Квебека! Мне пришла анкета на сертификат!Подача 3 ноября, биометрия в июне, элижибилити в июле. Проблема была в том, что ircc послали мой файл в мифи 1 августа (узнала из ноутсов) и я до декабря ждала от них новостей. А потом выяснилось, что мифи не получили мой файл. Сначала, я по ошибке оратилась к Jean-François Roberge 20.01, потом мне подсказали, что нужно обращаться к местному депутату, и там мне подтвердили, что ircc послали мой файл. А звонки в мифи ничего не давали, ответ всегда один: мы ничего не получали. Один оператор, пообещал поговорить с начальником, и попросил позвонить через неделю, через неделю мне ответили, что никаких заметок в моем файле они не видят, пишите письмо. А сегодня пришел ответ от того первого депутата, что мы не можем вам предоставить информацию такого типа на имэйл, звоните нам в МИФИ. А еще через 2 часа пришла анкета!!!
-
🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості, розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте пошукати чат PRCUAET де 40 000 учасників і майже півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
-
Не зовсім в тему топіку, але Якщо ваш паспорт застряг в ДП документі в Європі, є спосіб, як його звідти дістати: Через деякий час після того, як ви не забираєте паспорт, паспорт відправляється назад в Україну; Звʼязуємося з ДП документом де оформляли паспорт; Взнаємо чи паспорт відправили назад; Взнаємо куди конкретно (поки що не знаю чи всі паспорти чи ні відправляють в якесь закарпатське відділення); Берем в консульстві дві заяви, на витребування паспорта, адресоване консульству; заява в те відділення в Україні, куди паспорт прийшов (поки що не знаю чи можна попросити бланки заяв через email консульства, дуже сумніваюсь); Обидві заяви заповнюємо, відправляємо на адресу консульства (або, можливо, можна віддати особисто, не знаю); Отримуємо емейл, що паспорт відправлений, можна оформити DHL; Паспорт у вас Спрацювало з застрягшим паспортом в ДП Документ у Варшаві та консульством в Едмонтоні. Інфа від моїх друзів