PR CUAET
-
Як бачите - зазначено , що Family members, а не spouse ——————- Family OWPs will also be limited to spouses of foreign workers who are employed in - TEER 0 or 1 occupations, or - select TEER 2 or 3 occupations in sectors with labour shortages or linked to government priorities. These include occupations in the natural and applied sciences, construction, health care, natural resources, education, sports and military sectors. The full list will be available on January 21, 2025. In addition, the foreign worker must also have at least 16 months remaining on their work permit at the time when their spouse applies for the OWP. Dependent children of foreign workers will no longer be eligible. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/changes-open-work-permits-family-members-temporary-residents.html —————- A family member is defined as a - spouse or common-law partner - dependent child - dependent child of the dependent child (for example: grandchildren) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
Доброго вечора. Може хтось стикався і може поділитися. Страхова Мілениум. Потрапила в аварію. Винуватець аварії інша сторона. Але міленіюм каже що я повинна платити дедактебл бо поки ще не відомо є у 2-ї сторони валідна страховка чи ні. Я передивилась договір там не написано що дедактебл мій, якщо я не винна в аварії ( не можу знайти цю інформацію). В якщо я хочу повернути цю сумму то можу йти і подавати на цю 2-гу сторону в суд….. Питання : чи не страхова повинна всіма способами стягувати той дедактебл з винуватої сторони? Дякую
-
переклади готуйте- вони потім пригодяться при подачі на PR (якщо є такі плани)
-
Для статистики Продовження OWP In Canada Approval Letter February 13, 2025 Correspondence Letter February 11, 2025 WP-EXT only except PGWP January 23, 2025 Submission Confirmation January 19, 2025 Confirmation of Online Application Transmission January 19, 2025
-
Механік збірник.
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Безкоштовний вебінар: Готуємось правильно подати податкову декларацію 📅 Коли: 23 лютого, 18:00 (за часом Альберти) 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation Запрошуємо вас на вебінар, присвячений підготовці до податкового сезону. 🔍 Кому це буде цікаво: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговоримо: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості 🚀 Реєстрація обов’язкова: forms.gle/XWVcFoNXHSPJUS187 Попередні корисні вебінари, а також запис цього буде тут: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo
-
все робить представник до порталів. Єдине, що ви можете зробити після аор - спробувати зареєструватися у трекері (якщо представник вам надасть пін код при реєстрації) Але він працює не для всіх програм, і взагалі люди писали останнім часом, що не працює )
-
Ніні,все норм. Жодних образ😉
-
📢 Семінар: Основи права та податків для новоприбулих у Канаді Запрошуємо вас взяти участь у практичному семінарі, присвяченому ключовим аспектам права та оподаткування для новоприбулих до Канади. 📅 Дата: 22 лютого 2025 року 🕑 Час: 14:00 (відкриття дверей – 13:30) 📍 Локація: UNF Hall – 10629 98 St NW, Edmonton 💵 Вартість участі: 15 CAD (зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку збору UNYF) Основні теми обговорення: ✔ Захист інтересів у разі особистих травм (ДТП та інші ситуації) ✔ Щорічна податкова декларація: основні правила та терміни ✔ Основи спадкового права ✔ Договори: важливі аспекти та рекомендації ✔ Відкриття та ведення бізнесу в Канаді Семінар має виключно інформаційний характер і не замінює юридичної консультації.
-
Буду ще перевіряти цю інформацію. Перед тим як ,,сісти на шию,,було відпрацьовано 21 місяць. Дякую