PR CUAET
-
635 мала бути подача аплікації без попередньої оплати карток + біометрія 85 здається. Якщо ви нічого не оплачували більше, то за племінника ви не заплатили взагалі, потрібно ще за нього доплатити буде як депенданта і його біометрію
-
Намагалася через webform додати посвідчення про смерть... не вдалося дві помилки. Хоче номер аплікації незважаючи , що помічаю не знаю, і файл не можу додати навіть розмір менший за 2 mB. Де і як взяти аппликацію#, і що зробити з файлом. Брала, як фото-завелике, а ,,,pdf I doc пише не в тому форматі???? Дякую
-
Користувача Илья було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Илья has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Подскажите, пожалуйста, перевод военного билета, как у должен выглядеть? Всё одним файлом: в начале скан абсолютно всех страниц военного билета (заполненных и нет), а в конце перевод, правильно? Или отправлять 2мя разными файлами (Скан оригинала и Перевод)? Посоветуйте, пожалуйста.
-
User Любовь has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Скажите а это только в Эдмонде, или в посольстве Оттава тоже это работает? Чтоб заказать доставку на дом паспорта
-
User Любовь Васильевна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Lena has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня, можливо хтось має контакти професійного перекладача польської - потрібно перекласти довідку про несудимість, поділіться, буль ласка.
-
Отримали новий wp без проблем? Скільки часу зараз? Потрібно теж сину та мені, рік як ще дійсні.
-
Мало би прийти повідомлення також і на пошту. АЛЕ буває, що не завжди приходить, або потрапляє у спам чи який інший розділ пошти і його людина не бачить. Тому сильно на електронну пошту не надійтеся, а краще самі кожного дня (бажано в той самий час) перевіряйте особистий кабінет на е-консул. Бо на підтвердження слоту у вас буде лише 24 години.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, могу ли я податься на продление WP как "Вы прибыли в Канаду не позднее 31 марта 2024 года", если я въезжал в канаду до 31.03.2024, сделал там sin, прошел мед. экз. и уехал? Могу ли в таком случае указать почтовый адрес друга для получения бумажного WP?