PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть коли є шанс зловити слот. Бачила інформацію по вівторкам. Знаю , що нереально, але знаю і випадки , що вдається. Дякую
-
До кінця лютого необхідно submit TFSA records на кінець 2024 року до CRA. Питання, як це зробити? І яку суму вказувати? Скільки лежало на 31 грудня, цифру взяти із звіту банку? Типу, у мене рум був 13500, а у мене залишилось 13556, то мені вказати у звіті цю суму 13556? І до речі? Якщо є ліміт в 13500, і кожен місяць сума збільшується на рахунку, то треба кожного місяця ту різницю знімати?
-
А PAL приходить всім чи буває що не відправляють а анкета далі іде на розгляд.... Що означає взагалі він? Типу що eligibility completed? Це не конкретно до вас питання, так в загальному.
-
Маю таке питання: чи виникали у когось проблеми під час перельоту, коли у вас був лише продовжений паспорт? Я планую летіти з Канади до Мадриду, щоб забрати мій новий виготовлений паспорт, але на момент польоту у мене буде тільки продовжений. Буду вдячний за досвід та поради!
-
Доброго дня! Сьогодні подавалася в кабінеті на чайлд бенефітс (ми на ворк перміті, знаходимося в країні як раз 18 місяців. ) так от, при подачі через кабінет, було запитання, чи була я громадянином останні 12 місяців, я відповіла, що ні, але у мене із документів, які просять прислати: confirmation of your citizenship, але ж у мене його немає. Що робити?
-
я оце боюся, що до того часу, як дійде наша черга 90 днів, терміни очікування стануть довшими, ніж 90 днів. як і загальна тенденція на все
-
Доброго дня,хтось має інструкцію як подати на Temporary resident permit?
-
2 дорослих і 1 дитина, Онтаріо Update: Подача - 8 листопада Запит на біометрію - 14 грудня Запит на military i financially forms - 16 серпня Eligibility letter - 16 серпня Зарахування медицини - 16 серпня Портал 1 - 4 лютого Портал 2 - 7 лютого ECopr - 19 лютого
-
Дякую вам Анна🫂
-
Доброго дня,хтось має інструкцію як подати на Temporary resident permit?