PR CUAET
-
На яку «особу» Надавайте функцію /report, якшо хочете, щоб вас почула адміністрація
-
Буду пробовать!
-
@i1234512 [521585303] попереджений (1 з 3). Причина: правила #5 Повідомлення видалено
-
@MamUlin66 [2074352109] попереджений (2 з 3). Причина: правила #3 , #5 Повідомлення видалено
-
Mихайло [7704850623] попереджений (1 з 3). Причина: правила #5 Повідомлення видалено
-
В мене до літа 2026 Варіанти різні розглядаю як летіти в Європу і робити в ВП документ або в консульстві і намагатись відправити сюди в місцеве консульство - є пару людей хто намагається наразі подібним способом отримати паспорт Але нажаль такого швидкого способу щоб до кінця березня вже податись то його нема крім летіти в Україну Подовжити вп можно буде і не тільки по програмі яка наразі доступна для українців, але складніше і більше часу
-
Вы думаете, Вы один такой на всю Канаду? А я Енакиевская. И без дома с 14-го года. Я уже в первых рядах PR получила, наверное. Также и Мариуполь вспомним.
-
🚨🚨🚨 Будь ласка, ПРИПИНЯЄМО флуд, і обговорення свого «складного життя». В кожного є проблеми, і кожен з ними так чи інакше колись тай впорається. Це не обовʼязково висвітлювати в гілці НС. Працює злий бот в надає функції 1/3. Дякуємо,
-
Бот вже прибрав пропозицію дівчини/жінки, на яку скаржиться оптимістичний громадянин.
-
Руслана перенесено. Гілка Хронологія не для обговорення Дякую
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка кому вдалось згенерувати код в резерв+ після статусу "зверніться в тцк, дані не повні". Через адвоката не вдалось.
-
Дякую за відповідь