PR CUAET
-
Зрозуміло! Дякую! Тільки дзвонити можна чи написати їм можна, якщо так куди, поділіться будь ласка.
-
Поздравляю вас! 🎉 Мы тоже подали повторные заявки - уже отдельно, а не семейную. Пока ждем, но еще мало времени прошло.
-
Ukrainian Family Reunification
-
Теж цікавить це питання, отримав новий WP, потрібна нова віза тепер. Підтримую.
-
Ви напевно коли заповнювали заявку на дитину відповіли, що звільненні від оплати
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто вже отримував закордонний паспорт через Генеральне консульство України в Торонто. Я подав документи на новий паспорт і хочу відстежити його статус та організувати швидку доставку через DHL. Які кроки потрібно зробити після подачі документів? Дякую за допомогу!
-
Нема пріоритету. Цей пріоритет, який був нам дан, зараз поперек горла всім. С початку афганці в суд на Канаду подали що дискрімінація, нещодавно суданці. Сьогодні прочитала що газівці теж подали в суд на Канаду. І всі, абсолютно всі посилаються що українцям швидко візи давали.
-
Добрый день! Есть ли у кого-то инструкция, по подаче на Визитор визу, с имеющимся ворк пермитом, но на данный момент человек не проживает на территории Канады.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто вже отримував закордонний паспорт через Генеральне консульство України в Торонто. Я подав документи на новий паспорт і хочу відстежити його статус та організувати швидку доставку через DHL. Які кроки потрібно зробити після подачі документів? Дякую за допомогу!
-
Мені дитячий,за дорослий не знаю нажаль