PR CUAET
-
Кожна школа має свій формат таких листів, завантажуєте який Вам нададуть. В PAL завантажте LOE з пояснення, що воно Вам не потрібно і додаєте скрін
-
У меня подача 31.10. 23. Месяц назад элиджибилити , также в ожидании бланков на сертификат.
-
Для в'їзду в Домініканську Республіку ваш паспорт має бути дійсним 6 місяців на момент подорожі. Також, потрібно заповнити міграційну форму для в'їзду та виїзду (вона безкоштовна, заповнюється онлайн). Домінікана немає жодного відношення до терміну дії канадської візи. Для в'їзду в Домінікану з неповнолітніми дітьми ніяких дозволів не потрібно. Нотаріальний дозвіл потрібний тільки, якщо один з батьків резидент Домініканської Республіки. Щодо виїзду з Канади неповнолітніх дітей з одним з батьків, рекомендовано мати дозвіл від другого з батьків на виїзд дитини. Цей дозвіл заповнюється від руки, нотаріальне засвідчення не обов'язкове. Якщо потрібно посилання на зразок, пишіть. Travel Agent TICO License # #50021282
-
А ви десь у групі стежите, які дати отримують FD зараз?
-
Ви ще теж не отримали?
-
Квебек Подача 29.01.2024 4 людини . 2 дорослих та 2 дітей Тиша. Нічого. Чекаємо далі.
-
Добрий день. Нагадайте, що треба міняти при отриманні нового wp? Картку msp, а ще що?
-
Це все зрозуміло, але помріяти ніхто не заважає.)))
-
То нічо, що ми у всіх групах?!))))
-
Всім привіт! У мене труднощі з заповненням даних які стосуються працевлаштування … 9 закладів де я працювала в різні дати різні терміни … хтось не видав Т4 , хтось надіслав в гавермент на пряму Допоможіть будь ласка
-
Мені теж так здається, бо у кожного ж свій склад сім'ї і бекграунд - у когось якісь документи дозапитують, у когось ні...