PR CUAET
-
вы не подходите под условия получения wp потому, что украинец. все подачи для вас закрыты. вам 3 раза уже отказали, куда уже еще более прямо вам это показать. нет вариантов кроме lmia, что практически невозможно и брак с гражданином канады, что возможно
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка. Я хочу продовжити WP, дійсний WP діє до марта 2027,є сенс зараз продовжувати,виходить ,що на рік до 2028? А можуть і відмовити,чи вплине це на мою історію? Мені в іміграційному центрі відповіли,що можно продовжувати за три місяці до закінчення WP і нема різниці CUAED або інше...на загальних підставах. Як найкраще зробити? Дуже переживаю. Щоб не упустити шанс до 31 березня 2025 року. Всім гарного дня бажаю.
-
Доброго дня. Я вже дуже довго в онлайн черзі, до і після оновлення сайту. Не можу зловити слот для дитини. Паспорт закінчується цього літа. Що порадите? Дякую
-
Дякую!
-
Так яка корупція в Україні то притащили її в Канаді .. тільки в українському консульстві проблема записатися на подачу паспорта. Ні ти повинен платити комусь 300-500$ за слот 🤬. Я взагалі то бросила це бо вже з червня не можу зловити.Але написала скаргу на міністерство закордонних справ 😬
-
Подскажите пожалуйста кто заказывал «конверт в конверте» услугу, как долго ждали получения паспорта?