PR CUAET
-
Доброго вечора, бачив пости, що після отримання нового WP треба вносити зміни у свої поточні документи. У мене питання, це треба робити якомога швидше чи не обов'язково? Просто у мене ще старий як пів року ще діяти буде, от і думаю чи треба швидко вносити зміни чи можна згодом?
-
Так. Було написано, що звернути увагу на те, що вп може мати обмеження на деякі види робіт з людьми. Але внизу поипис, що лист сформовано автоматично. Мій чоловік отримав такий самий, хоча він обмеження не знімав. Я спочатку перелякалась, думала, що вони не зняли обмеження як я просила. Але сьогодні Отримала ВП зі знятим обмеженням.
-
Доброго вечера, подала заявку на зміну адреси, пройшло уже три тижні. А відповідь так і не отримала. Як можна дізнатись чи обновили вони мої дані?
-
Підскажіть як написати більше трьох робіт на продовження ворк перміт?
-
Ви не ту заяву дивитись. Код ДМС треба для паспортів, на які подавались в Україні, але не встигли забрати і хочуть переслати за кордон. Якщо ви робили паспорт в дип установі в Канаді, то шукайте заяву на сайті консульства: консульські послуги➡️паспортні дії ➡️оформлення закордонного паспорту ➡️ кур’єрська доставка паспорту оформленого в консульстві