PR CUAET
-
Зараз я застряг на пункті 6, тому що оплатив послугу, зробив лінк аплікації на інший акаунт, але там де потрібно прикріпити файл, сказано що нічого прикріплювати не потрібно + в листі написано, що я маю тільки 7 днів Чи є у вас якісь ідеї на рахунок цього? Буду дуже вдячний за допомогу
-
я могу делать и контролировать только то, что от меня зависит Трамп/не Трамп отменят/не отменят это не моя зона контроля))) а вот разобраться заранее с формой я могу! тем более, на сколько я понимаю, важно все щепетильно правильно заполнить + скорость имеет значение. почему бы не заполнить заранее, если это возможно...
-
2013 Kia Sorento · Suv · Driven 217,000 km. Шкіряний салон, підігрів руля та сидінь, кнопка старт, стоп та камера заднього виду, а також панорамний дах та багато іншого. В комплекті зимова та літня резина, минулого року куплена. Пробіг 217тис. За детальнішою інформацією та більше фото пишіть або телефонуйте за номером 587-990-8451 Андрій.
-
а що ircc каже?
-
Я не підкажу, соррі. При подачі було написано, що радять відразу оплатити, тому ми усе оплатили одразу. По чату вище писали, що це робиться через ВЕБФОРМУ
-
В нас extend study permit, з середини з жовтня ще подали і нічого немає
-
Ні. На новий. Як на мене це більш складний процес, отримати новий ніж продовжити старий… Запросіть статус заявки через веб форму. Або замовте ноутси… Бо щось за довго чекаєте…
-
Ви також на продовження подавали?
-
Дивно...Бо я коли до них дзвонила, завжди мала конструктивний діалог...
-
Нічого ))) старий закінчився в січні, но дозволяє продовжити навчання, якщо новий в процесі
-
Бо виглядає як в бек логу аплікація.... ви подавали через gckey?
-
Оце так…..
-
На жаль не у всіх так. Ми подалися в березні 2024р - а ворк перміт підтвердили аж 27 вересня - майже 7 місяців очікування. Багато разів і звонили і писали - жодного констуктиву не було. В результаті ще й паперовий документ два рази губили в дорозі - на руки стаді перміт отримали аж 02.02 2025р!!!!
-
Відповідь на статус + 30 днів може бути
-
Я звісно профан в цьому…Нехай швидше прийде!!)