PR CUAET
-
Дякую!
-
Скажіть будь ласка. Мої батьки були у Канаді по cuaet 2 роки, поїхали додому минулого року, але я їх вже подала на pr по програмі в кого є родичі в Канаді. Прийшов лист в кінці минулого року пройти медицину. Вони відмовилися і сказали щоб я написала відмову та закрила кейс. Через два місяці батько помер та мама зараз одна в Україні. Я хочу її забрати, в неї діючий wp до кінця березня цього року. Чи можна подати її на подовження wp якщо вона зараз не в Канаді? В неї є multiple entry visa , не TPR.
-
Вибачте , можливо тому що я знаю або здогадуюсь рівно стільки , скільки ви даєте інформації.
-
Подати заявку можна в будь-який момент під час легального перебування в Канаді, головне — до закінчення дозволеного терміну Рекомендовано подавати не пізніше, ніж за 30 днів до закінчення дозволеного перебування. Але як на мене подавати одразу після приїзду, наприклад, у перший місяць, може виглядати підозріло для офіцерів, адже туристична віза видається тим, хто все ж планує тимчасове перебування. Найкращий варіант — подати після кількох місяців перебування, коли є чіткі аргументи, чому з’явилася потреба залишитися довше. Дата 31 березня 2025 стосується можливості подавати заявки на відкритий дозвіл на роботу для CUAET (OWP CUAET), а не продовження перебування в Канаді як турист. Тому вона не впливає на можливість отримати VR у звичайному порядку.
-
Дякую. Так , я бачила це на сайті, але думала, що може якось пояснити обставини, що вона там затрималася, бо він помер 2 тижні потому… тобто в нас один вихід: щоб вона приїхала по візі та потім подавати вже або на wp або може вони відкриють parents sponsorship …
-
А як це зробити ? В відмові написано подаватись і платити заново , щоб варіанти оскаржити /пояснити про посилку їх ?
-
Other income є за 13000 . Там можна вписати вид доходу tips
-
Вона може приїхати до 31 березня і подати на ВП. Після цього (якщо нічого не зміниться) то вже ні
-
Зараз штампи не ставлять. Виключенням буде радше якщо хтось поставить його. І для ворк перміта це не має значення.
-
Чи можна з того звіту зробити якісь висновки самостійно? Я маю на увазі, що у когось виш був пристойний, дав багато годин по всім предметам, які цікавить APEGA або навпаки їй може здатись освіта нікчемною. Ви вже завповнили повністю аплікацію до APEGA і подались? Якщо так, то на кого? Одразу на P.Eng?
-
Щоб продовжити відкритий дозвіл на роботу (OWP) за програмою CUAET, ви повинні фізично перебувати в Канаді на момент подання заявки. Цю інформацію офіцер легко може перевірити з анкети, побачивши візд/виізд, там само як і з системи & даних перетину кордону.
-
Скажіть будь ласка. Мої батьки були у Канаді по cuaet 2 роки, поїхали додому минулого року, але я їх вже подала на pr по програмі в кого є родичі в Канаді. Прийшов лист в кінці минулого року пройти медицину. Вони відмовилися і сказали щоб я написала відмову та закрила кейс. Через два місяці батько помер та мама зараз одна в Україні. Я хочу її забрати, в неї діючий wp до кінця березня цього року. Чи можна подати її на подовження wp якщо вона зараз не в Канаді? В неї є multiple entry visa , не TPR.