PR CUAET
-
По біометрії раджу зпочатку перевірити чи є ваша біометрія в базі. Це можна зробити на тому ж таки сайті IRCC де подаєте заяву. Зазвичай хто здавав біометрію на відкриття візи то вона дійсна здається протягом 10 років. Кожний може перевірити чи є його біометрія. Якщо є то і не треба платити за біометрію.
-
Нову
-
А заяву?
-
Добрий день. В мене wp до 26-го року. В 24-му році подавалась на продовження ,але прислали новий до тієї ж дати до 26-го року. Чи можна написати листа офіцерові щоб продовжив ще згідно цієї заявки чи треба подавати нову заявку
-
Консульство не відповідає. Трек номер має пошта прислати. Терміни різні
-
Дякую
-
Дочці продовжили wp до 27 року, бо був до 25. У її дитини спливає в цьому році. Якщо їй подати сумісну заявку на продовження собі і дитині,.є надія, що дочці ще подовжать wp?
-
Якщо зараз подавати, то на тиждень-два
-
Дочці продовжили wp до 27 року, бо був до 25. У її дитини спливає visitior records в цьому році. Якщо їй подати сумісну заявку на продовження собі і дитині,.є надія, що дочці ще подовжать wp?
-
Добрий день. Підкажіть, якщо в слуханні імена (і навіть стать) акторів були інші, ніж в тесті до слухання (що дало неможливим зробити його добре), апеляцію подавати після результатів чи можна якось вже їм написати щось? Бо інструктор під час тесту сказав, що нічого не може зробити з тим
-
Короче не знаю господа, что люди делают, в таких ситуациях, как у меня при попытке продлить WP(мужчина, паспорт и вп до 2026, резерв+ выдает ошибку), но подал заявку на новый WP с целым парфеноном текста для IRCC с обьяснениями почему я не могу получить новый паспорт и пожалуйста помогите, вряд ли прокатит, но вдруг? В общем ксли кто то собираеться такое проделывать и нужны идеи, маякните в лс, покажу как я делал, а там себе решите
-
В понеділок їду з Калгарі до Едмонтона подовжувати паспорт, можу когось з собою взяти
-
Вітаю, скажіть будь ласка, чоловікові 70 років, служив 2 роки обовʼязкової служби після школи у 1973-1975 рр. Військового квитка немає, і деталей служби він не памʼятає. Лише дати і місто де служив. Можливо хтось мав подібний випадок ? Поділіться будь ласка, що писати у LOE, аби уникнути можливої відмови у заяві на wp ?
-
Так, дякую, стоїть у черзі.
-
Дякуємо! Щіро. Будемо ловити далі