PR CUAET
-
Вітаю! Як виглядає запит на фінанси ? Нам прийшов запит на мілітарі , а також form 5669 section e, f, g incomplete . Не розумію що там могло бути не заповнено (((( тобто треба їм просто відповісти на цей email зі всіма аттачментами ? Чи можно одразу фінанси прікріпити чи треба чекати інший запит ?
-
Інколи це інтерес, інколи це вимога, бо хтось має ставати підпис P.Eng. А інколи, роботодавець хоче бути впевнений, що бере на роботу саме інженера і ліцензія для нього є підтвердженням.
-
мені запит на фінанси прийшов в еліджибіліті емейлі. там був пдф файл, на першій сторінці розповідають, що ви відповідаєте умовам програми, а на другій - просять дослати фінанси. щодо відправки дозаповнених форм, які запросили, почитайте у самому листі - мені писали щось типу «надайте інформацію у відповідь на цей лист, не змінюючи його тему»
-
Добрий день всім! Чи не маєте ви посилання на те, де на сайті IRCC є це поясення. Я знайшла про 5 років, але не знайшла де сказано відповідати "так" І ще - 5 років, це якщо не покидати Канаду? Якщо людина більше ніж на 6 місяців виїхала в Україну і повернулася - то треба новий медогляд? (ситуація моєї доньки: подає на Study Permit, при цьому має Work Permit діючий, медогляд більше 12 місяців тому і за останній рік від дати подачі аплікації має виїзд в Україну на більше 6 міс) Хочу розібратися чи їй треба бігти по новий медогляд?
-
Ну откройте свою форму 5669 и посмотрите что вы в эти секции внесли. А потом проверьте внесли ли вы все согласно инструкций, они есть в открытом доступе на сайте ircc. Зачем вы собираетесь крепить финансы, если их у вас никто не спрашивал? Запрос на финансы выглядит так же как и емейл который вы получили запрос на милитари, но попросят предоставит письмо от работодателя, пейчек, либо объяснить каким образом вы себя обеспечиваете в Канаде.
-
Спасибо, Елена! То есть вы бы загрузили медосмотр которому больше 12 месяцев, несмотря на то, что выл выезд из Канады в страну из списка (Украина) на 6 мес. и больше? Боюсь, чтоб не было отказано из -за этого в SP? Или если нужен новый медосмотр они не отказ дадут, а именно запрос на него?
-
Це як повезе, бо державні роботи профсоюзні. Вони там лікарняні беруть більш ніж працюють, та вигорають на роботі… якщо потрапив кейс до працюючого офіцера то швидко проходе, якщо до якогось “I am not feeling well today, I need to take a sick day” то може і пів року і рік чекати