PR CUAET
-
📱 ПОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT/VISITOR RECORD/STUDY PERMIT/VISA EXTENSION ‼️Всі ваші документи подають юристи з досвідом в міграційній сфері від 14 років ‼️ Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту 📧[email protected] Або в приватні в телеграм @alissapavlenko
-
📱 ПОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT/VISITOR RECORD/STUDY PERMIT/VISA EXTENSION ‼️Всі ваші документи подають юристи з досвідом в міграційній сфері від 14 років ‼️ Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту 📧[email protected] Або в приватні в телеграм @alissapavlenko
-
Добрий день) @OstapBosak можете підказати будь ласка. Яна, здравствуйте) Как Ваши дела? Можно с вами посоветоваться? Якщо подаюсь як основний заявник на продовження WP по КУАЕТ і далі також додаю family member (дитину) на visitor record. На питання до мене Are you accompying a family member who has status in Canada? для мене треба відповідати ж ні? Бо мій ворк перміт на основі КУАЕТ і не залежить від інших членів сімʼї? Дякую)
-
Якщо ви не будете тегати людей, вони не побачать вашу відповідь.
-
Доброго дня, створила акаунт WES та відправила документи в апостиль 2 лютого, відповіли з апостилю через два дні (4 лютого), заповнення заяв та їхні відповіді зайняли тиждень, також обирала в апостилі 2 дні, після оплати рівно через два дні документи були відправлені у WES. Відповідають в апостилі раз на добу, так було в мене.
-
Вітаю!!! Скажіть будь ласка, а якщо я навіть ще не був у Канаді але в мене вклєєна віза WP яка ще діє до листопада цього року, чи можу я все-таки прилетіти і чи дадуть мені WP ще на якийсь термін? Всім дякую за відповідь
-
Дякую!