PR CUAET
-
Добре дякую , я так розумію їм потрібний канадський переклад , де ця функція входить вже, так як я перекладала в Україні то там цієї опції нема в перекладі
-
таке враження, що їх зараз вже не меньше 20-30 відсотків
-
Подруга надіслала повідомлення! Подача 23.02.2024 одна людина АОР і біометрія 25.02.2025 Саскатчеван
-
@Catcorporation2024 рекомендую
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка з продовженням WP, так як я працював на 6 різних робочих позиціях та на 5 різних компаній, серед них лише одна є фул тайм (це теперішня робота). Тому коли заповняв форму IMM 5710, я лише міг вказати 3 компанії де я робив. Тому хотів би запитатися чи потрібно дописувати 3 інші компанії?Чи достатньо буде перших трьох? Якщо потрібно, то як? Тому що немає місця для того щоб вписати інші компанії. (там лише три виділені поля для цієї інформації). Буду вдячний за допомогу!😊
-
у мене з вами різниця по всіх датах - від 3 днів до 3 тижнів, і програма та сама. Сподіваюся, я не затримаюсь) Вітаю!
-
Добрый день! Мы сразу в аэропорту в 2022г. брали для ребенка (14 лет) WP и VR. В 2024 подали на продление, получили на 3 года (до 2027) несмотря на то, что паспорт заканчивается в 2025г. SP не брали для школы. Думаю, есть смысл подать на WP с такими темпами обработки заявок на PR.