PR CUAET
-
що робити? також казали що не можна податись на другий паспорт бо вони не можуть перевірити минулі документи. що робити?? я не знаю що мені робити, мені нічого не видали, як мені вірити їм на слово?
-
тільки що був в консульстві подався на новий закордонний паспорт, не видали код сказали що «система не працює»
-
По ходу у нас буде окрема паті для тих хто на c-check
-
Така опція не доступна.
-
В приложении банка скачал
-
CELPIP B2 Група 📅 Час занять: встановлюємо за вашим запитом 📚 Кількість занять: 27 уроків 👥 Група: до 3 студентів 💡 Для кого: Рівень B2 Бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 Старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* Для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍 ❗️ Якщо маєте поточний рівень володіння англійською A2 або ж B1 - також пишіть нам!
-
Дякую за відповідь. Можна трішки детальніше як зробити це вирахування в якому розділі чи рядку. Дякую
-
Та выдают по немного FD,в чем проблема продлить ВП?
-
Ми подавали в ДП паспортний сервіс у Європі. Гуглила, пишуть що номер повинен бути 6-значний, але у мене на заяві про прийняття в роботу документів вказаний номер заяви 8-значний. Інших номерів на наших заявках не бачу. Вирішила запитати тут. Тому що не знаю, де взяти той номер для перевірки стану паспортів. Дякую.
-
Доброго дня потрібна ваша порада я в Канаді півтора року податки за 23-й рік були подані Проте я не звернула увагу на те щоб заповнити форму про додаткові виплати такі як carbon чи gst/hst 2 місяці тому я окремо заповнила цю форму надіслала їм поштою і лист з проханням оплати заднім числом якщо це можливо (знаю що так) Проте відповіді не отримала жодної, прямий депозит налаштувала також. Чи варто дзвонити їм чи можливо краще дзвонити вже після подання декларації цьогорічної?
-