PR CUAET
-
❗️Remember 🔴Incorrect: Look at the dog chasing it’s tail. 🟢Correct: Look at the dog chasing its tail. Помилка у реченні "Look at the dog chasing it's tail" є поширеною помилкою, пов'язаною з неправильним використанням "it's" та "its." "It's" є скороченням від "it is" або "it has." "Its" є присвійним займенником, який використовується для позначення того, що щось належить "it" (воно). Наприклад, "The dog wagged its tail" означає, що хвіст належить собаці. У реченні "its" є правильною формою, оскільки воно показує приналежність, вказуючи, що хвіст належить собаці. #mistakeoftheday
-
Зрозуміла. Та я вже нічого не очікую. Знаю що довго. Але ось дип пошта була грудень і січень. І написали що буде кінець березня-квіткнь знову. Тому вирішила спитати. Бо якось тут читала у чаті що біля 3 тижнів тільки консульство прийняло оплату dhl((
-
Мій чоловік отримав ВП на три роки! Подавала 31 липня! Тобто,вони тільки зараз почали обробляти ці заяви. На мейл нічого не прийшло. Лист чекав в кабінеті ircc.
-
Так. Писала. Тому,заходьте кожного дня та перевіряйте і якщо відмова то того ж дня переподавайте.
-
Дякую за поради!! Можливо тоді порадите краще DHL чи укрпошта.