PR CUAET
-
обов'язково подавайтеся допоки акція по work permit ще існує до кінця березня
-
то лише приклад, а не справжня інформація
-
якщо програма відкрита до 30го червня 2027го року, то Ви маєте встигнути податися до цієї дати
-
Я замовила DHL 28 січня, відправляла в консульство в Едмонтон імейл. Отримала трек номер 12 лютого. 20 лютого доставлено до консульства. 24 лютого відобразився в системі як доставлено до консульскої установи, можна забирати.
-
Ну, в ідеалі - звісно так. Але, якщо немає квоти і Ви підходите за усіма вимогами, то немає значення коли ви подаєтеся у перший чи останній день пілоту. Це як з CUAET - прийом був лише до 31го березня 2024. Не встигли - то,пробачте,але програма закрилася.
-
В мене така сама ситуація, я подалася знову тиждень тому. Так і написала в анкеті що хочу подовжити вп до максимально можливого терміну. Невідомо як там буде з пр, як вони так гайки закручують. Може цей додатковий рік буде як знахідка потім. Подивимося, що вирішать🤞🏻🙏🏻
-
Як відбувається підтвердження Порталу 1.? На які питання треба відповісти. Особливо цікавить , чи треба підтверджувати адресу? Ми змінили адресу , відправляли веб форму, але в до запитах від імміграційної служби стара адреса ( там живуть наші родичі) Може не турбуватися і хай залишається стара адреса?