PR CUAET
-
Але як це положення будуть застосовувати ті офіцери?
-
Спростіть собі життя простою відповіддю на запитання: Чи був він військовослужбовцем хоч якийсь проміжок часу? Ото й усе Він був цивільною особою, яка проходила навчання. А також зазирніть до нього у військовий квиток і подивіться, чи там вказано, що він служив. Це ще швидше дасть вам відповідь на ваше запитання.
-
Підкажіть із статусом «порушення правил військового обліку» можливо зробити паспорт в Едмонтоні ?
-
Підкажіть, які зараз терміни очікування нової візи на основі нового ворк перміта (новий паспорт)?
-
В консультстві дадуть
-
Доброго дня, маю питання стосовно початку бізнесу як няні baby sitter. Знайшла 2 сімʼї які готові мене найняти нянею на неповний робочий день по 3-4 години на 4 дні на тиждень. Я порахувала скільки в середньому маю отримувати але суть у неофіційному або офіційному працевлаштуванні та списанні придбаних матеріалів для навчання дітей … Як правильно поступити ?
-
А шо робить?!))) Ждемо…
-
Можливо в когось є Заява щоб залишити наявний закордонний паспорт
-
Отримала АOR і запит на біометрію для мене. Я головний аплікант, в заявці чоловік, який не виїзний з України і діти. Оплатила відразу за всю сімʼю на біометрію. Чоловік теж повинен отримати лист запит на біометрію і пройти в Україні? Чи він може записатись в Україні на біо за моїм листом запитом, там же є номер аплікації? Як це відбувається? Відгукніться будь ласка, хто був в схожій ситуації
-
198 днів і нічого🤣🤣🤣