PR CUAET
-
Ви в будь якому випадку будете пов'язані, і буде 2 окремі декларації. Для мене простіше сім'єю, одразу прорахувати всі бенефіти і визначитися на кого вигідніше списувати певні витрати.
-
Тут повний рандом. Але тут писали не раз теж, що довгий розгляд був EE
-
Чи могли б дати поради по розділу читання
-
Повернення кожному своє
-
Хоча б FD мати то було б спокійно чекати далі місяцями 😂дивлячись як зараз ecopr дають. Подивимося, замовили знову ноутс. Бо з попередніх то ми навіть не на comprehensive, не знаю чому чому так довго тоді.
-
Зловила дату з другої своєї спроби, коли ще слоти треба було ловити кожний другий вівторок і час йшов на секунди. Паспорт оформили у жовтні, він прийшов Укрпоштою в кінці грудня у консульство, бо були затримки з поштою Канади тут. Але ціна 6 дол за доставку, а не щось $50 як DHL.
-
Пришлите, пожалуйста 🙏🙏🙏, скрин этого письма, чтобы почитать, как они пишут про выезд-заезд для аннулирования ТРП. Очень переживаем за ТРП нашего ребенка. Тоже размышляли на счет выезда, например в Мексику. У него новый паспорт с вклеенной визой и visitor record.
-
Все одно зручніше одночасно. Але дивіться як зручніше буде саме вам. В любому випадку це буде 2 окремі декларації, і ви все одно будете "зв'язані" як подружжя. Тільки один буде отримувати карбон такс та gst.
-
Дякую. Так..тут як повезе. Але хоча б FD...щоб хоч знати що все ок. А там вже чекати я готова 😂дивлячись як зараз ecopr чекають . Щось відчуваю під кінець року буде все тільки. Замовили ноутс ще раз. Подивимся. Бо ж ми навіть не на comprehensive. Не знаю чому так
-
навряд) я була максимально впевнена в собі, бо читаю книжки англійською, розбираюсь в усіх документах у всіх сферах життя в канаді самостійно, в цілому читаю дуже швидко і для мене ніколи не було проблемой саме читання. 5 років назад я здала IELTS читання на 7,5 з 9 - тому я впевнена була в ньому як раз. Чому сталось те що сталось - не можу пояснить. Ще маю знайомого, який в тому самому центрі здавав тест і так само саме на рідінгу поплавився. Якщо важливо - здавали в Surrey, BC
-
Вітаю, підкажіть будь ласка: є диплом молодшого спеціаліста та бакалавра, для експрес ентрі краще для двох робити евалюацію?